61-årig kvinde død efter overfald: Ægtemand sigtet for drab

Sag fra Lystrup bliver nu opgraderet til en drabssag.

Artiklens øverste billede
Onsdag var parrets hjem i Lystrup afspærret af politiet. Foto: Øxenholt Foto

Den 61-årige kvinde, der onsdag morgen blev fundet med livstruende skader på sin adresse i Lystrup, er torsdag afgået ved døden.

Det bekræfter Østjyllands Politi overfor Lokalavisen Aarhus.

Kvinden blev erklæret død klokken 14.59.

Hun blev onsdag hastet på hospitalet og indlagt, og her blev hospitalets medarbejdere mistænksomme, da de så graden af hendes skader, hvorfor de tilkaldte politiet.

Kort tid efter blev hendes 62-årige ægtefælle anholdt og sigtet for forsøg på manddrab. Torsdag morgen valgte Retten i Aarhus at varetægtsfængsle ham i fire uger.

Men den sigtelse skal nu ændres efter kvindens død.

»Det er klart, at det skaber en ny situation, og sigtelsen skal nu rettes til fuldbyrdet manddrab,« siger vagtchef Flemming Lau.

Han oplyser, at efterforskerne på sagen fortsat er i fuld gang med undersøgelserne af de nærmere omstændigheder, og derfor kan politiet ikke gå i detaljer med, hvad der sket.

Det var den 62-årige mand, der selv tilkaldte politiet og fortalte, at hans kone ikke var til at komme i kontakt med, og at hun havde brug for hjælp.

Han 62-årige mand nægtede sig torsdag morgen skyldig i forsøg på manddrab.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse og tryk tilmeld.
d

Læs også

Del artiklen