Kvindelig fodgænger knaldet ned på fortov: Muskuløs mand tog flugten

Hvem er manden, der tilsyneladende helt bevidst kørte ind i ung kvinde?

Artiklens øverste billede
Arkivfoto.

Nordjyllands Politi efterlyser en mandlig cyklist, som fredag den 4. juni kørte ind i en ung kvindelig fodgænger på Korsgade i Aalborg. Politiet søger samtidig vidner til ulykken.

Kvinden har til politiet oplyst, at hun kom gående på fortovet på Korsgade ved nummer 26 i Aalborg tidligere samme dag omkring klokken 16.15, da en mand kom cyklende mod hende på fortovet. Kvinden fik øjenkontakt med manden og troede, at han ville bremse for hende, men i stedet kørte den ukendte mand ind i kvinden, så hun faldt og slog ansigtet mod fliserne. Cyklisten kørte herefter fra stedet.

Kvinden pådrog sig en tandskade, hudafskrabninger i ansigtet og på hænderne, og hendes bukser blev revet i stykker på knæet, oplyser politiet.

»Vi undersøger, om der er videoovervågning i området, som kan have fanget episoden, men de første tilbagemeldinger har desværre ikke givet resultat. Derfor vil vi også meget gerne høre fra vidner, der har set hændelsen eller mener at vide, hvem flugtcyklisten er, for ham vil vi gerne tale med,« forklarer politiassistent Benny Nielsen, Nordjyllands Politi.

Flugtcyklisten beskrives på denne måde af politiet:

*Mand

*Muskuløs af bygning

*Lys i huden og med kort, lyst hår

*Med tatoveringer på armene

*Talte dansk

*Iført en hvid t-shirt og kørte på en hvid cykel med brede dæk

Kontakt Nordjyllands Politi på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Læs også

Del artiklen