To mennesker lemlæstet med stor hammer: Jagten er gået ind på denne rødhårede mand

Mand efterlyses for grov vold i Skave ved Holstebro

Artiklens øverste billede
Foto: Midt- og Vestjyllands Politi.

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde en mand, som er mistænkt for grov vold mod to personer på en adresse i Skave lidt uden for Holstebro.

Onsdag den 9. juni omkring klokken 01.00 opsøgte den mistænkte en adresse i Skave lidt uden for Holstebro. På adressen opstod der håndgemæng, hvorefter to personer blev ramt med en stor hammer i hovedet og på kroppen. Det er Midt- og Vestjyllands Politis opfattelse, at gerningsmanden er identisk med den mistænkte og efterlyste..

Efter episoden forlod den nu efterlyste mand stedet i en sølvfarvet BMW - sammen med tre andre personer, som politiet allerede har talt med.

Midt- og Vestjyllands Politi. meddeler nu, at den efterlyste mand er identisk med Almir Hajder, der beskrives som 23 år, 180-185 cm høj, almindelig af bygning og med rødligt hår.

Han opfordres til at melde sig selv til Midt- og Vestjyllands Politi.

Borgere, der har oplysninger om, hvor den mistænkte befinder sig, eller på anden måde kan give informationer, der kan føre til anholdelsen af den mistænkte, bør kontakte politiet på tlf. 114.

Politiet ønsker ligeledes at tale med vidner, som har overværet episoden, eller som på anden måde har en viden om sagen.

Læs også

Del artiklen