Utroligt sex-fupnummer: 60-årig mand tiltalt for at narre 15-årig steddatter til avanceret sex

Først da masken faldt, opdagede 15-årig pige, at hun havde været i seng med sin stedfar og ikke en flirt på nettet, lyder anklagen mod manden.

Artiklens øverste billede
Arkiv/modelfoto: Ritzau/Scanpix.

En 15-årig pige fra Brønshøj troede efter alt at dømme, at hun havde mødt en spændende fyr via nettet. En fyr, som forførte hende til avanceret - men frivillig - sex.

Det skulle dog vise sig, at hun var blevet narret. For fyren - der fik hende til at bære maske, så hun ikke kunne se - var i virkeligheden hendes 60-årige stedfar. Det opdagede hun umiddelbart bagefter, da hun tog masken af, skriver Ritzau.

Anklagemyndigheden ved Københavns Politi har tiltalt den i dag 61-årige mand efter straffelovens bestemmelser om tilsnigelse af samleje og for at have samleje med et stedbarn under 18 år. Han nægter sig skyldig.

Anklagemyndigheden beskylder også manden for i sit falske navn at have fremsendt pakker til steddatteren med forskellige former for sexlegetøj og erotisk beklædning.

Fra en mobiltelefon, som han havde anskaffet til formålet, sendte han hende 354 beskeder med instruktioner om, hvordan hun skulle anvende legetøj og beklædning.

Derefter skulle manden have givet pigen betaling og gaver - mod at hun sendte ham videoer og billeder.

Ifølge anklagen skulle stedfaren også have installeret et kamera på pigens værelse.

Han filmede blandt andet, at pigen havde samleje med en anden person, skriver Ritzau.

kb

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen