Politihunden Loke fandt flugtbilist ude i vandet i Arresø - 2,6 km fra ulykken

Artiklens øverste billede
Arkivfoto af politihund.

Politihunden Loke fortjener vist et ekstra kødben:

Kort før klokken 16 lørdag skete der et færdselsuheld på Hillerødvej i Nordsjælland, da en varebil kørende mod Frederiksværk kørte over i den modsatte vejbane og stødte sammen med en personbil, der kørte i den modsatte retning. Den påkørte personbil snurrede rundt og påkørte endnu en personbil, der havde kørt bag varebilen.

Efter ulykken steg en mand ud af varebilen, hvorefter han hastigt forlod stedet til fods bag Circle K og videre mod Arresø. Flere vidner kunne berette om hasarderet kørsel fra varebilen over en længere strækning, og de mistænkte, at føreren var påvirket, oplyser Nordsjællands Politi.

Med god hjælp fra adskillige vidner - samt snuden fra politihunden Loke - blev den flygtende bilist fundet i vandet i Arresø 2,6 km fra, hvor færdselsuheldet var sket. Da politiet kunne se manden i vandet, forsøgte han i første omgang at svømme fra stedet, men han opgav hurtigt sit ærinde, hvorefter han svømmede ind til bredden og lod sig anholde.

Føreren, en 26-årig mand fra København, blev taget med til aftørring og afhøring på politistationen. Bilisten blev blandt andet sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og en blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning, oplyser Nordsjællands Politi.


kb

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen