'Landmand søger kærlighed'-ægtepar: Deres datter på halvandet år død i forfærdelig ulykke

Thomas Bertram arbejdede tirsdag i sin gård på Hellumsvej i Jerslev, Nordjylland, da han på tragisk vis kom til at påkøre sin datter med sin traktor.

Artiklens øverste billede
Foto: TV2/BLU

Thomas Bertram og hans kone, Nicoline Bertram, som fandt kærligheden til hinanden i TV 2-programmet ’Landmand søger kærlighed’, er ramt af ufattelig sorg.

Deres lille datter på halvandet år er død i en tragisk ulykke.

Thomas Bertram arbejdede tirsdag i sin gård på Hellumsvej i Jerslev, Nordjylland, og omkring klokken 17 var han i gang med at fodre sine økologiske grise, da han på tragisk vis kom til at påkøre sin datter med sin traktor. Lille Maries liv stod ikke til at redde, og hun blev erklæret død på vej til hospitalet, skriver eb.dk.

»Jeg har meget svært ved det hele, for det er mig, der kom til at køre hende ned, selvom det ikke var bevidst. Det var en tragisk ulykke. Vi har mistet vores lille solstråle. Hun var en fantastisk pige. Vi er helt knuste,« siger Thomas Bertram til Ekstra Bladet.

Landmanden fortæller, at både politi og ambulance hurtigt var på stedet. Der blev gjort alt for at hjælpe Marie, der blev erklæret død i ambulancen.

Thomas Bertram fortæller til eb.dk, at lille Marie skal begraves fra Jerslev Kirke, hvor hun også blev døbt, på onsdag.

Nordjyllands Politi opfatter den ulykkelige sag som en tragisk ulykke, efter at politi, bilinspektør og arbejdstilsyn har foretaget undersøgelser på stedet.

Thomas og Nicoline fandt kærligheden, da de medvirkede i ’Landmand søger kærlighed’ i 2018 - og i sommeren 2019 blev de gift.


kb

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen