14-årig pige bortført og tvunget til at udføre oralsex: Nu er tre mænd anholdt

Politiet har her til formiddag anholdt den sidste mistænkte fra sagen om voldtægt mod en 14-årig pige i Store Heddinge på Stevns den 11. juli.

Artiklens øverste billede
Arkiv/modelfoto.

Midt- og Vestsjællands Politi har onsdag formiddag den 14. juli anholdt den tredje mistænkte mand i sagen om voldtægt begået mod en 14-årig pige den 11. juli i Store Heddinge, Stevns. Dermed er alle tre mænd i politiets varetægt.

Mændene er sigtet for at have tvunget den 14-årige pige ind i en bil på Stevns søndag aften. Herefter skal de have kørt pigen til en adresse, hvor de tvang hende til at drikke alkohol, tage tøjet af og udføre oralsex på to af mændene, lyder sigtelsen.

»Vi har inden anholdelserne søgt de to mænd på alle kendte adresser, og vi har de sidste par dage været bekendte med deres identitet. Det har nu ført til, at den ene blev anholdt på sin adresse i nat, og den anden valgte at melde sig selv, efter vi havde fået telefonisk kontakt til ham,« siger politikommissær og efterforskningsleder Kristian Egekær fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Mandag den 12. juli blev en 22-årig mand fra Køge Kommune anholdt, og han blev fremstillet i grundlovsforhør samme dag. Her fik han anholdelsen opretholdt i tre gange 24 timer, men han vil onsdag eftermiddag blive fremstillet i grundlovsforhør sammen med de to andre med begæring om varetægtsfængsling.

»Vi har nu anholdt alle tre mistænkte i sagen, og vores klare opfattelse er, at der ikke er flere medgerningsmænd på fri fod. De tre mænd bliver fremstillet ved Retten i Roskilde klokken 14.30, hvor der bliver begæret dørlukning af hensyn til den videre efterforskning,« siger Kristian Egekær.Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen