Politirapporten: Kvinde i bil lod sin kæreste køre - det kostede dyrt for dem begge

Manden anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret. Kvinden, som sad ved siden af, sigtet for at overlade bilen til en person uden førerret.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Presse-fotos.dk.

Sigtelser for narkokørsel og kørsel uden førerret - det blev resultatet af opmærksomme politipatruljers indsats i Aarhus og omegn i løbet af det seneste døgn.

Her følger et uddag af døgnrapporten fra Østjyllands Politi:

Fredag klokken 17.35 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Tretommervej i Risskov. Den 19-årige blev desuden sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Fredag klokken 16.28 blev en 28-årig kvindelig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Viborgvej i Aarhus V.

Fredag klokken 18.55 blev en 37-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Vesterbro Torv i Aarhus C. Den 37-åriges kæreste, som sad ved siden af, blev desuden sigtet for at overlade bilen til en person uden førerret.

Lørdag klokken 02.55 blev en 22-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Damgårdsvej i Viby J. Den 22-årige blev desuden sigtet for at køre frem for flere røde lys, ligesom han ved ransagning af køretøjet blev fundet i besiddelse af en kniv samt euforiserende stoffer, oplyser Østjyllands Politi i et uddrag fra døgnrapporten.


kb

Læs også

Del artiklen