Oliver Bjerrehuus groft udnyttet: »Det er så ulækkert, det han skriver«

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Flindt Mogens/Ritzau Scanpix

Danmarks alletiders mest succesfulde herrermodel, Oliver Bjerrehuus, er blevet offer for ussel identitetstyveri. Det skriver B.T.

En svindler, der kalder sig Larry Balam, og som forsøger at franarre intetanende kvinder deres penge, bruger flere af Oliver Bjerrehuus´ billeder som sine profilbilleder på Facebook til stor frustration for den ægte Oliver.

»Han kurtiserer kvinder og prøver at få dem til at sende penge. De har følt det som et overgreb, fordi de jo har ligget i mere eller mindre personlige snakke, før de fandt ud af, at han prøvede at tage røven på dem. Og det bliver jeg jo på en eller anden måde en del af,« siger Oliver Bjerrehuus til B.T.

Han blev gjort opmærksom på den falske profil af en pige, som skrev til ham og fortalte, at hun var blev kontaktet af fupmageren, og efterfølgende har han selv flere gange forsøgt at få lukket den falske profil uden held.

»Det er så ulækkert, det han skriver, og han har billeder liggende af mine børn. Alligevel gør Facebook ingenting. Det er fuldstændig forrykt,« siger han.

B.T. har nu henvendt sig til den ansvarlige hos Facebook i Norden, som anerkender, at den falske profil strider imod det sociale medies fællesskabsregler, og profilen er nu langt om længe blevet lukket.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen