Kommunal teambuilding gik helt galt: Kvinde alvorligt forbrændt i ulykke

Tændvæske antændte og sendte kvinde på Aarhus Universitetshospital i Skejby. Hun meldes ved godt mod.

Artiklens øverste billede
Kvinden meldes ved godt mod. Hun blev transporteret til Aarhus Universitetshospital i Skejby via helikopter. Foto: Øxenholt Foto

Antændt tændvæske fra en spritbrænder gav tidligere i dag (fredag) en kraftig forbrænding til en kvinde der befandt sig på Karpenhøj Naturcenter ved Knebel på Mols.

Vedkommende meldes helt uden for livsfare, men er blevet indlagt på Aarhus Universitetshospital, Skejby via en helikopter.

Ulykken skete i forbindelse med afholdelse af et medarbejderarrangement for Syddjurs Kommunes PPR-afdeling. Der var tale om et forløb med teambuilding, fortæller kommunaldirektør Rasmus Møller til Lokalavisen.

De øvrige cirka 20 medarbejdere har været i dialog med en krisepsykolog og der er sat et kriseberedskab i gang, oplyser kommunaldirektøren.

Der er også taget hånd om de ansatte fra Karpenhøj Naturcenter der var tilstede under ulykken.

Rullede i bassin med vand

Det er i forbindelse med madlavning ude i terrænet, ikke langt fra selve naturcentret, at ulykken opstår.

»På en eller anden måde får vores kvindelige medarbejder tændvæske på sig og ilden begynder at tage fat. Heldigvis bliver der handlet hurtigt fra de omkringstående og hun ruller selv ned i et bassin med vand i,« fortæller chef for børn og læring, Per Viggo Larsen til Lokalavisen.

»Jeg vil understrege, at kvinden har det godt og at hun er ved godt mod, omstændighederne taget i betragtning,« siger han videre.

»Det er selvfølgelig en rystende oplevelse fra dem der oplevede det. Men heldigvis kan vi konstatere, at vores beredskab virker.«

Beredskabet består af den øverste ledelse i kommunen og Beredskab og Sikkerhed - Randers Favrskov Djursland.

Der er optaget rapport fra politiets side, som der skal gøres i den slags sager.

Politiet dukkede op, for at optage rapport. Foto: Øxenholt Foto


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen