Efterlyses i sag om brutalt knivoverfald på skole ved højlys dag: Hvem er disse mænd?

Nordsjællands Politi efterlyser to medgerningspersoner til et overfald, som fandt sted fredag den 13. august ved Teknisk Skole i Hillerød, hvor en ung mand blev stukket i låret med en kniv.

Artiklens øverste billede
Foto: Nordsjællands Politi

Tre mænd er anholdt og sigtet i sagen fra den 13. august, hvor en ung mand klokken 11.30 blev knivstukket i låret ved Teknisk Skole på Milnersvej i Hillerød.

Blandt de anholdte er også manden, som vurderes at have ført kniven.

Men to medgerningsmænd er fortsat på fri fod, og de efterlyses nu med billeder og signalement.

De beskrives som:

A: mand, 18-25 år, lys i huden, almindelig af bygning, med let skægvækst. Iført mørk kasket, mørk trøje med skrift på brystet, mørke bukser samt mørke sko og en bæltetaske om livet.

B: mand, 17-22 år, lys i huden, almindelig af bygning. Iført omvendt mørk kasket med rødt motiv ved skyggen (muligvis en Gucci-cap med slangemotiv), mørk trøje med et lille mærke foran på venstre side af brystet, mørke joggingbukser med mønster ned langs siden samt mørke sko med en hvid bund.

»Der er tale om et knivoverfald, som har fundet sted ved højlys dag og ved en uddannelsesinstitution, hvilket vi ser med meget stor alvor på, da det er et sted, unge mennesker skal kunne færdes trygt og sikkert. De tre formodede gerningspersoner, som vi har sigtet i sagen, har ikke villet oplyse os om deres medgerningsmænds identiteter, og det er desværre heller ikke lykkedes os at finde frem til dem ad andre efterforskningsveje. Derfor efterlyser vi dem nu offentligt og håber, at nogle borgere kan genkende dem, så vi kan pågribe dem,« fortæller politikommissær Anders Juul Jørgensen.

Ring til Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4 hvis du har oplysninger om de to efterlyste mænd.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen