Dybt ubehageligt: Mand i grøn bil antaster mindre børn med seksuelle ytringer

Østjyllands Politi har tirsdag og onsdag søgt i et område i Randers NV efter en mand i en grøn bil, efter to anmeldelser om børn der har oplevet ubehagelige episoder.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Tirsdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om, at en 9-årig dreng omkring klokken 14.30 var blevet antastet af en fremmed mand, da han gik på Viborgvej tæt ved Overvænget i Randers NV.

Drengen havde fortalt sine forældre, at han på vej hjem fra skole, var blevet kontaktet af en mand i en bil.

Manden var ifølge drengen kommet med nogle upassende ytringer med seksuelt indhold, hvorefter drengen skyndte sig at gå fra stedet. Da han kom hjem, fortalte han senere om episoden, og forældrene kontaktede politiet.

Ny anmeldelse onsdag

Onsdag kom der så endnu en anmeldelse om en mand i en grøn bil.

En mor til en 8-årig pige kontaktede politiet og fortalte, at hendes datter tirsdag havde var kommet hjem fra skole og havde fortalt, at en mand i en grøn bil var kørt efter hende i langsom hastighed.

Det skete, da hun kom cyklende på Gl. Viborgvej ved Hornbæk lidt over klokken 14.

Østjyllands Politi efterforsker begge sager nærmere og har både i løbet af tirsdag og onsdag patruljeret i området for at finde frem til manden. Foreløbigt uden held.

Manden har angiveligt skæg, og han kørte i en grøn bil. Et vidne bemærkede tirsdag en mindre, skriggrøn bil – muligvis en Fiat Punto eller lignende – som kørte tæt på den 9-årige dreng.

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med manden i den grønne bil. Har du oplysninger om ham, kan du kontakte politiet på 1-1-4.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen