Den gik ikke: Sådan forsøgte vanvidsbilist at gemme sig for politiet

En bil blev lørdag beslaglagt på Fyn efter vanvidskørsel. Bilisten forsøgte ellers at gemme sig for politiet.

Artiklens øverste billede
Vanvidsbilist fik lørdag konfiskeret sin bil, efter han blev taget med en alt for høj hastighed i Odense. Arkivfoto: Claus Bonnerup

En vanvidsbilist var opfindsom, da han lørdag drønede forbi politiets fartkamera på Åsumvej i Odense. Inden kameraet blitzede bilisten, der kom kørende med hastighed, der blev målt til at være mere end 100 procent over hastighedsgrænsen, dukkede han sig. Han kom derfor ikke med på billedet.

Det skriver Fyens Stiftstidende, der har talt med Milan Seyfabad, vagtchef ved Fyns Politi, som er noget forarget over bilistens kørsel.

»Én ting er jo at køre for stærkt, en anden er ikke at have øjnene på vejen. Begge dele forringer jo reaktionstiden betragtelig,« siger han til mediet.

Det opfindsomme forsøg på at undgå at komme i politiets søgelys hjalp dog heller ikke noget. Bilisten var nemlig let at finde frem til, selvom politiet ikke havde et portræt af ham. Han kørte nemlig i en firmabil.

31. marts i år trådte en ny lovgivning om vanvidsbilisme i kraft. Den giver politiet lov til at konfiskere biler, hvis føreren har kørt vanvidskørsel. Sidenhen er adskillige biler blevet konfiskeret, og det blev den fynske vanvidsbilists firmabil også.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen