Kvinde angrebet bagfra og brutalt voldtaget i have: Genkender du manden på cyklen?

Nordjyllands Politi efterlyser formodet gerningsmand til voldtægt.

Artiklens øverste billede
Foto: Nordjyllands Politi

Hvem er manden på billederne i denne artikel?

Spørgsmålet til offentligheden kommer fra Nordjyllands Politi, som mistænker manden for at stå bag en voldtægt begået i Brønderslev søndag den 29. august omkring klokken 01.

Voldtægten gik ud over en 60-årig kvinde, da hun omkring klokken 01 gik hjemad mod sin bopæl via Algade i Brønderslev.

Kvinden blev overfaldet bagfra og fastholdt af gerningsmanden, der holdt om kvindens mund og trak hende ind i en have, hvor han gennemførte en fuldbyrdet voldtægt mod hende.

Kvinden alarmerede politiet klokken 01.32 samme nat.

»Vi sender straks en patrulje til stedet for at tage hånd om kvinden. Vi påbegynder de tekniske undersøgelser, kalder en hundepatrulje til gerningsstedet for at søge efter spor og sætter en efterforskning i gang. Denne efterforskning har blandt andet ført til indhentning af disse to videosekvenser med den formodede gerningsmand. Og nu håber vi på at høre fra borgere, der mener at kunne genkende ham,« fortæller politikommissær Carsten Straszek, der leder efterforskningen i sagen hos Nordjyllands Politi.

Personen, der ses på videoovervågningen, mistænktes for at være gerningsmanden.

Han er på videoovervågningen set cyklende i Brønderslev centrum i tidsrummet omkring gerningstidspunktet, ligesom han svarer til signalementet af gerningsmanden.

Ring 1-1-4 hvis du genkender manden.

Foto: Nordjyllands Politi

jn

Læs også

Del artiklen