Voldtægtssag tager drejning: Nu har politiet fængslet en ny mistænkt

En 20-årig mand fra Sjælland blev lørdag fremstillet ved retten i Kolding sigtet for at have begået en voldtægt den 20. september i Kolding.

Artiklens øverste billede
Foto: Local Eyes

Den 20-årige mand blev anholdt fredag aften på sin bopæl i Ringsted.

Han er ny mistænkt i sagen, hvor en 20-årig kvinde blev voldtaget natten til den 20. september i Åparken i Kolding.

Sydøstjyllands Politi har siden anmeldelsen om voldtægten efterforsket intenst, og det er bl.a. ved hjælp af vidneafhøringer, indhentning af spor på gerningsstedet og andre tekniske undersøgelser, at man nu har kunnet anholde og sigte den 20-årige mand.

»Jeg er meget tilfreds med, at en målrettet og intens efterforskning nu har ført frem til fængslingen af den 20-årige mand, der ikke umiddelbart har nogen tilknytning til Koldingområdet,« siger lederen af efterforskningscentret i Sydøstjyllands Politi, politiinspektør Carit Andersen, som håber, at trygheden nu igen kan indfinde sig i Åparken i Kolding.

Den 20-årige nægtede sig skyldig ved grundlovsforhøret, men blev alligevel varetægtsfængslet i 4 uger.

36-årig løsladt

Dagen efter voldtægten blev en mand på 36 år sigtet og fremstillet i grundlovsforhør for voldtægten. Han blev løsladt ved grundlovsforhøret, og den nye fængsling af den 20 årige gør, at Sydøstjyllands Politi ikke længere mistænker den 36-årige mand, og sigtelsen mod ham er frafaldet.

Han vil nu efter reglerne i retsplejeloven kunne søge erstatning for den periode han var anholdt m.v., oplyser politiet.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen