Politiet efterlyser vidner i mystisk sag: Hvem var her, da ung lyshåret kvinde blev bortført?

Hvis du var ved anlægget i Struer om aftenen den 28. september så ring til Midt- og Vestjyllands Politi.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Politiet er fortsat på bar bund i sagen, hvor en ung lyshåret kvinde tilsyneladende blev bortført fra anlægget i Struer tirsdag aften den 28. september mellem klokken 21 og 21.30.

Sagen er stadig lidt af et mysterium, da ingen er meldt savnet.

Men politiet vil gerne til bunds i sagen og afdække, om der skulle være sket en forbrydelse. Derfor efterlyses eventuelle vidner, som færdedes omkring anlægget i Struer den pågældende aften.

»Vi vil meget gerne tale med personer, der var i området den tirsdag aften omkring gerningstidspunktet. Det kan godt være, at noget, som man tror, er uvæsentligt, faktisk er en lille, vigtig brik, der bidrager til det samlede billede, og vi vil rigtig gerne til bunds i det her,« lyder det fra politikommissær Torben Ladefoged.

Personen, som har anmeldt episoden, har fortalt politiet, at hun kom fra anlægget, da hun hørte en kvinde råbe om hjælp. Kvinden har forklaret, at en mand stod og baksede med at få en ung, lyshåret kvinde ind i en sort personbil, hvorefter yderligere to mænd kom til stedet og hjalp med at få kvinden ind i bilen.

De tre mænd kørte derefter væk med kvinden ad Skolegade.

Politiet vil gerne i kontakt med alle, der befandt sig i området omkring gerningstidspunktet, men vil naturligvis også gerne tale med personer, der har konkret viden om selve episoden.

Ring til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 1-1-4.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen