Flere patruljer tilkaldt: Voldeligt overfald med bat ved vejkryds

30-årig mand sigtet i sag om grov vold i Viby.

Artiklens øverste billede
Flere patruljer blev tilkaldt, da politiet fik en anmeldelse om slagsmål i Viby. Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Østjyllands Politi blev onsdag aften tilkaldt, da en mindre gruppe af mænd var oppe at slås tæt på krydset, hvor Viby Ringvej og Tomsagervej mødes i Viby.

Det oplyser politiet i døgnrapporten.

Anmeldelsen tikkede ind klokken 21.15, og flere patruljer kørte til stedet, hvor de traf to mænd, der stod ved en bil, der havde fået knust en rude og fået nogle buler. Den ene mand havde fået nogle mindre skader på den ene fod, hvilket angiveligt skulle stamme fra et slag med et bat. De to mænd forklarede til politiet, at de var blevet overfaldet, og at gerningsmændene var kørt fra stedet.

Det var dog ret nemt for politiet at finde frem til bilens ejermand, da vidner havde noteret nummerpladen. Senere på aftenen fandt politiet således frem til bilen, der holdt på en adresse i Aarhus. Her traf betjente også en 30-årig mand, som blev sigtet for grov vold ved med et bat at have slået manden oplyser politiet.

Der var modsatrettede forklaringer fra parterne om, hvad der var sket, og Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere for at afklare hændelsesforløbet og finde ud af, hvem der var involveret, fremgår det af døgnrapporten.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen