Kvindelig hundelufter udsat for vold: Overdænget med slag og spark

44-årig mand er anholdt for vold mod hundelufter på Nørre Alle i Kalundborg.

Artiklens øverste billede
Foto: Google Street View

En 56-årig kvinde blev torsdag aften klokken 21.42 overfaldet på Nørre Alle i Kalundborg i forbindelse med en gåtur med sin hund.

Kvinden kom gående på gaden, da hun stødte på en voldsomt spirituspåvirket mand, der råbte og opførte sig utryghedsskabende.

Hun forsøgte at gå fra stedet, men manden overfaldt hende med slag og spark.

Det var en borger, der vidnede overfaldet fra en lejlighed, som slog alarm til politiet, der straks rykkede ud til stedet, hvor man, sammen med ambulancepersonale tilså kvinden for hendes skader. De var ifølge politiet heldigvis ikke alvorlige.

Kort efter modtog politiet anmeldelse om, at en mand skabte utryghed på Nyvangsvej i byen.

Signalementet passede på gerningsmanden fra overfaldet på kvinden, og derfor kørte en hundepatrulje afsted og traf her den mistænkte voldsmand, en 44-årig mand fra Kalundborg, som blev anholdt og sigtet for vold mod kvinden.

Den berusede mand blev taget med i detentionen til afrusning, og han blev senere afhørt til sagen.

Til trods for at politiet ser på sagen med stor alvor, vurderede man ikke, at der var grundlag for at fremstille den 44-årige i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han blev derfor løsladt efter afhøringen, men er fortsat sigtet i sagen.

Midt- og Vestsjællands Politi har afhørt vidner, men vil stadig gerne høre fra borgere, som har bemærket noget i forbindelse med overfaldet på den 56-årige kvinde.

Ring 1-1-4.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen