Rystende voldtægtssag: Tre mænd fastholdt kvinde og flåede tøjet af hende på bytorv

Politiet efterlyser vidner i voldtægtssag fra Hobro.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Politiet i Nordjylland er på jagt efter tre personer, som mistænkes for at have udsat en 20-årig kvinde for en seksualforbrydelse i det centrale Hobro natten til lørdag omkring klokken 02.45.

Ifølge anmeldelsen blev kvinden udsat for et voldtægtslignende forhold på Torvet i Adelgade i Hobro, da hun netop havde forladt et værtshus.

Kvinden blev angiveligt anråbt af tre mænd, der holdt hende tilbage og derpå tog tøjet af hende nær et sandområde, der er placeret uden for bibliotekets hovedindgang.

Kun fordi der kom andre personer til stedet på torvet, lykkedes det for kvinden at komme fri og løbe fra stedet.

»De nærmere omstændigheder skal vores efterforskning afdække. Men vi ser med stor alvor på sådan en anmeldelse, og der blev straks iværksat en massiv efterforskning. Derfor søger vi efter personer, der har oplysninger til sagen. Gerningsstedet er jo centralt placeret i byen, så det er vores opfattelse, at der må have været festgæster og andre, der har været i området, og som måske har set noget. De skal straks ringe til os på 114,« opfordrer lederen af efterforskningen, politikommissær Mikkel Brügmann.

Gerningsmændene var alle mænd mellem 18 og 30 år, og deres signalement er:

• Person A. Lys hudfarve, skægstubbe. Iført sort dunjakke.

• Person B. Mørk hudfarve. Iført sort dunjakke

• Person C. Mørk. Skæg. Sort dunjakke.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen