Hærværksmand troede han kunne smadre busskur og slippe afsted med det - men så tog vidne affære

En vaks buspassager fulgte efter hærværksmand og sørgede for, at han blev anholdt af politiet.

Artiklens øverste billede
Genrefoto: Adobe Stock

Tirsdag hjalp en 52-årig mand politiet med at få anholdt en hærværksmand, som umotiveret gav sig til at smadre et glas-busskur på Park Allé i Aarhus, oplyser Østjyllands Politi.

Ved 14-tiden stod den 52-årige mand og ventede på bussen, da han blev opmærksom på en mand, der stod i et busskur og pludselig tog tilløb og sparkede ind på busskurets glasvæg, så den faldt ud af rammen og ned på jorden og smadrede.

Vidnet fulgte efter hærværksmanden, mens han ringede til politiet. Først mistede han ham af syne, men så hoppede han på en buss, som kørte til Viby Torv, hvor han igen fik øje på manden.

Vidnet steg af bussen og fulgte efter ham til en opgang, mens han fik kontakt til politiet, som inden længe ankom til stedet.

Da betjentene gik ind i opgangen, stod der en mand med en joint i hånden, der passede på signalementet. Den 38-årige mand oplyste selv, at han havde smadret to busskure ved Park Allé/Banegårdsgade, og han blev derfor anholdt og sigtet for to forhold af hærværk samt for besiddelse af narkotika, da han også blev fundet i besiddelse af en klump hash, oplyser Østjyllands Politi.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen