Brand i butikscenter: Kraftig mistanke til at den var påsat

Politiet efterlyser vidner til brand i Veri Center i Risskov.

Artiklens øverste billede
Både politiet og brandvæsnet blev torsdag aften kaldt ud til Veri Center i Risskov, hvor der var brand på et kundetoilet. Foto: Øxenholt Foto.

Der opstod torsdag aften en kraftig røgudvikling i Veri Center på Frijsenborgvej 5 i Risskov som følge af en brand på et kundetoilet, oplyser Anne Tidemann, pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, til Lokalavisen Aarhus.

»Røgudviklingen var så kraftig, at betjentene var nødt til at evakuere kunder og personalet i Kvickly, som lå over for toilettet, hvor der var brand,« fortæller hun og oplyser, at politiet blev tilkaldt kort før klokken 19.

Politiet har ifølge Anne Tidemann en kraftig mistanke til, at branden var påsat og opstod i en servietdispenser på toilettet.

»Det skal undersøges nærmere, og vi søger i den forbindelse vidner, som gerne må kontakte politiet på 114,« tilføjer hun.

Michael Kaufmann Petersen, der er indehaver af herretøjsforretningen Victor og formand for Veri Centerforening, fortæller til Lokalavisen Aarhus, at han midt i sin efterårsferie blev ringet op af politiet torsdag aften i forbindelse med branden.

»Politiet ringede for at få adgang til centerets videoovervågning, hvilket jeg hjalp dem med,« fortæller Michael Kaufmann Petersen, der fredag formiddag endnu ikke har et overblik over, hvor store skader branden har forvoldt.

»Jeg tog derud, men jeg var forment adgang til centeret, fordi politiets teknikere var i gang med at undersøge stedet.«

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen