El-løbehjul beslaglagt efter vildt slalom-ræs mellem cyklister: Så stærkt kørte det

Politiet foretog søndag en færdselsaktion i den vestlige del af Aarhus.

Artiklens øverste billede
Mand fik søndag beslaglagt sit el-løbehjul med henblik på konfiskation under en færdselsaktion i det vestlige Aarhus. Modelfoto: Adobe Stock

En 31-årig mand fik søndag beslaglagt sit el-løbehjul til en værdi af 15.000 kroner, da han kørte med en alt for høj hastighed op ad Ringgaden i den vestlige del af Aarhus. Det skete i forbindelse med, at Østjyllands Politis færdselsafdeling gennemførte en færdselsaktion, oplyses det i døgnrapporten.

Den 31-årige løbehjulsentusiast blev observeret på Ringgaden ved Silkeborgvej, hvor han op ad bakke med en hastighed på mellem 50-60 km/t kørte slalom mellem cyklisterne. Den tilladte hastighed for el-løbehjul er 20 km/t, så løbehjulet blev taget med ind på politigården med henblik på, at retten skal tage stilling til konfiskation, fremgår det af døgnrapporten.

I alt 19 bilister kom hjem med en sigtelse, og der blev uddelt 18 klip.

Tre af de 18 klip blev givet inden for 30 sekunder til en 27-årig mand, der først blev målt til at køre 99 km/t på Hasle Ringvej, hvor den tilladte hastighed var 70 km/t. Derefter foretog han to ulovlige overhalinger højre om. Kørslen fik en samlet pris på 7.000 kroner og tre klip i et i forvejen noget hullet kørekort.

jwh

Læs også

Del artiklen