Tredje mand anholdt i drabssag fra Viby: Meldte sig selv

En 19-årig mand er anholdt og sigtet for drabet søndag aften på en 18-årig mand. Han er dermed den tredje anholdte i sagen.

Artiklens øverste billede
Politiet var sent søndag aften massivt til stede i Viby efter knivstikkeri. Foto: Øxenholt Foto

Den 19-årige har været eftersøgt af politiet siden knivdrabet på en 18-årig på Ormslevvej søndag aften, og omkring klokken 14 mødte han selv op på politigården i Aarhus C, hvor han blev sigtet for drab og røveri.

»Vi har i løbet af mandag og tirsdag søgt intensivt efter den 19-årige, vi har foretaget flere afhøringer og haft kontakt med en række personer i hans netværk, og jeg er tilfreds med, at han nu valgte at melde sig selv,« siger politiinspektør Brian Voss Olsen i en pressemeddelelse.

Ekstra synlige i Viby

To andre 19-årige mænd blev anholdt natten til mandag nogle timer efter drabet, og senere blev begge varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør.

Den tredje 19-årige, der er fra Aarhus-området, bliver onsdag fremstillet i et grundlovsforhør, hvor anklagemyndigheden af hensyn til den videre efterforskning vil anmode om lukkede døre.

Østjyllands Politi har mandag og tirsdag været ekstra synlige i Viby omkring gerningsstedet, og den mobile politistation har været placeret i området - den indsats fortsætter også de kommende dage.

Der er endnu ikke fastsat et tidspunkt for grundlovsforhøret. Østjyllands Politi melder tidspunktet ud via deres Twitter-profil, så snart det er kendt.

Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen.

ksa

Læs også

Del artiklen