Dansk bokser involveret i voldsom ulykke

Den professionelle danske bokser Oliver Møllenberg var sent tirsdag aften involveret i en voldsom trafikulykke på Gillelejevej nær Græsted.

Artiklens øverste billede
Foto: presse-fotos.dk

Den professionelle danske bokser Oliver Møllenberg var sent tirsdag aften involveret i et alvorligt trafikuheld på Gillelejevej nær Græsted i Nordsjælland.

21-årige Oliver Møllenberg og hans bror, Tobias Møllenberg, kom sent på aftenen kørende ad Gillelejevej, da et stort rådyr pludselig forsøgte at krydse vejen.

Det udløste ifølge Netavisen Gribskov en undvigemanøvre, som på tragisk vis endte i en voldsom soloulykke.

Det bekræfter brødrenes far, Thomas Møllenberg, over for Netavisen Gribskov.

Oliver Møllenberg var fører af bilen, og undvigemanøvren fik bilen til at skride af vejen, kurre sidelæns ned i en grøft og dernæst rulle om på taget.

De to brødre sad derefter fastklemt i den ødelagte personbil.

Til Netavisen Gribskov udtaler Thomas Møllenberg:

»De kan muligvis have ligget der i op mod en halv time, men en forbipasserende bilist opdager gudskelov noget jord på vejbanen og finder her bilen. Han hører også at der råbes om hjælp fra bilen og får slået alarm.«

Desuden fortæller Thomas Møllenberg, at begge brødre er udenfor livsfare.

»Tobias er den, som er værst tilredt med en række brud på ryg og nakke samt brudlæsioner i ansigtet, mens Oliver umiddelbart er sluppet med mindre skader, og muligvis et lille brud i ryggen,« fastslår Thomas Møllenberg.

Foto: presse-fotos.dk

Foto: presse-fotos.dk

Brødrene sad fastklemt i bilvraget, og beredskabet på stedet måtte klippe bilen i stykker for at få dem begge sikkert ud af den knuste bil.

Tobias Møllenberg blev efterfølgende fløjet til Rigshospitalets Traume Center med lægehelikopter, mens Oliver Møllenberg blev kørt til Traumecenteret på Hillerød Hospital med ambulance og politieskorte.

Oliver Møllenberg skulle have bokset sin 11. professionelle boksekamp lørdag. Foto: Jonas Olufson

Oliver Møllenberg skulle have bokset sin 11. professionelle boksekamp lørdag.

Den 21-årige bokser stillede desuden op til kommunalvalget i Gribskov Kommune.

af

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen