Flammehav: Fem brandstationer kaldt til stor brand i industribygning

Østjyllands Brandvæsen har været i gang hele natten for at slukke stor brand i industribygning i Hasselager.

Artiklens øverste billede
Foto: Øxenholt Foto

Kort før midnat blev Østjyllands Brandvæsen kaldt ud til en stor industribrand på Birkegårdsvej 38 i Hasselager.

Her holder nedbrydningsfirmaet P. Olesen til, og der var gået ild i nogle byggematerialer. Det resulterede i et flammehav, som kunne ses langt væk fra Hasselager.

Foto: Øxenholt Foto

Det bekræfter Niels Henrik Nielsen, som er operationschef i Østjyllands Brandvæsen, til Lokalavisen Aarhus.

Foto: Øxenholt Foto

»Det brændte ret godt, da vi kom derud. Folk har set det på afstand og ringet til os. Der er gået ild i noget træaffald inde i en industribygning. Det har vi arbejdet på at slukke det meste af natten. Vi har haft brandkøretøjer derude fra fem brandstationer og i alt tolv køretøjer,« siger han.

»Vi har branden under kontrol, og bygningen har kun taget lidt skade. Ingen mennesker er kommet noget til. Vi forventer, at det kommer til at tage det meste af dagen, før vi er færdige derude,« siger operationschefen.

Foto: Øxenholt Foto

Han anbefaler, at folk i nærheden lukker vinduer og ventilationsanlæg.

»Heldigvis er der et stykke fra industribygningen til nærmeste beboelse, men røgfanen kan godt genere, hvis vinden går mod Højbjerg,« forklarer Niels Henrik Nielsen.

Østjyllands Politi skriver følgende på Twitter:

»I forbindelse med brand i en industribygning på Birkegårdsvej i Hasselager kan der opleves lettere røglugt i området. Røgen vurderes ikke skadelig. Der pågår stadig efterslukning på stedet.«

Læs også

Del artiklen