Villa i flammer: Taget er faldet sammen

En villa i Thorsø ved Hammel nordvest for Aarhus er brudt i brand, og brandfolk fra tre stationer er i gang med at bekæmpe flammerne, oplyser Østjyllands Brandvæsen.

Artiklens øverste billede
Lige over middag modtog Østjtyllands Brandvæsen en melding om brand i en villa omkring Hammel - slukningsarbejdet er i gang, og ingen er kommet til skade, men det vil tage flere timer at få bugt med flammerne. Foto: Øxenholt Foto.

Flammerne står op over taget i en villa i Thorsø omkring Hammel lørdag formiddag.

Østjyllands Brandvæsen bekræfter over for Lokalavisen, at der i øjeblikket er mandskab ude fra tre stationer - Hammel, Fårevang og Hadsten - for at få bugt med flammerne.

»En forholdsvis stor villa er overtændt. Hele taget står i flammer, og der er tre stationer ude at slå den ned nu. Alle er ude, så der er ingen personskade,« forklarer Johnny Damgaard, operationschef ved Østjyllands Brandvæsen, til Lokalavisen.

Brandårsagen er endnu ikke fastlagt, og ilden er så kraftig, at der slukningsarbejdet kommer til at vare i hvert fald et par timer endnu, forklarer Johnny Damgaard.

»Vi ved ikke noget om årsag endnu, men det bliver der kigget på. Bygningen er overtændt lige nu, og der er ikke nogen, der kan komme derind,« forklarer han.

Taget på villaen er faldet sammen, oplyser operationschefen, og det vanskeliggør slukningsarbejdet yderligere. Der er umiddelbart ingen melding om særlige røggener i området.

Brandvæsenet fik meldingen om branden kl. 12.45.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen