13 uheld: Sådan har det set ud i vildt uheldigt område

Bilister i Sydøstjylland og trekantsområdet er i løbet af i nat og i morges virkelig blevet prøvet af de glatte veje.

Artiklens øverste billede
Her er det en bil, der er endt på siden ved Fredericiavej i Vejle. Foto: Presse-fotos.dk.

Nederst i artiklen kan du ses et udpluk af de situationer, der har været på vintervejene i Sydøstjylland.

Man siger som bekendt at 13 er et uheldigt tal. Tidligere i dag oplyste Midt- og Vestjyllands Politi, at man siden fredag aften havde haft mindst 13 glatføreuheld i politikredsen. Men det er ikke kun i det midt- og vestjyske, at det uheldige tal dækker over lige præcis den kedelige statistik.

For Sydøstjyllands Politi kan her til morgen også berette om at have haft 13 uheld grundet glat føre. Her er det ifølge vagtchef Jesper Brian Jensens især den sydlige del af kredsen, der er blevet ramt.

Her startede kæden af uheld klokken 22.33 i går aftes i Taulov og fortsatte så i løbet af natten. For siden rykkede uheldene - og de glatte veje - sig til Fredericia, hvor der var tre uheld og siden Kolding og Christiansfeld, hvor der har været fem.

»Fælles for dem alle sammen er heldigvis, at det har været mindre uheld og primært solouheld, og der har ikke været nogen tilskadekomne overhovedet. Så det tyder også på, at man trods alt har kørt med en lav hastighed,« siger vagtchefen, der samtidig også melder om få og små skader på biler og autoværn.

En bil ved Midtjyske Motorvej nær Vejle skulle hjælpes væk fra motorvejen. Presse-fotos.dk

En bil på Østjyske Motorvej ved Horsens var impliceret i et uheld. Foto: Presse-fotos.dk.

Falck måtte hjælpe til ved Sønderjyske Motorvej nær Kolding. Foto: Presse-fotos.dk.

Her er det ved Sønderjyske Motorvej nær Kolding, hvor der lidt over et-tiden om natten kom lang kø, som konsekvens af uheld. Foto: Presse-fotos.dk.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen