Politiet efterlyser gerningsmand: 47-årig skudt ned i bagelbutik

Flere skud blev affyret søndag eftermiddag i en bagelbutik på Frederiksberg i København. En 47-årig mand blev ramt og er i øjeblikket indlagt i kritisk tilstand. Gerningsmanden er stadig på fri fod.

Artiklens øverste billede
Politiet var massivt til stede på Frederiksberg ved en skudepisode søndag eftermiddag, hvor en 47-årig, der blev ramt af flere skud, i øjeblikket er i kritisk tilstand og gerningsmanden ukendt. Foto: Presse-fotos.dk.

Det taler Danmark om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

Søndag eftermiddag blev en bagelbutik på Frederiksberg centrum for den seneste omgang skyderier i København.

En endnu ukendt gerningsmand affyrede flere skud i butikken og en 47-årig mand - formodentlig indehaveren af butikken - blev ramt af flere skud. Efter at have modtaget livreddende førstehjælp blev han kørt på hospitalet, hvor han er indlagt i kritisk tilstand

Det oplyste Københavns Politi på et pressemøde søndag.

Det 47-årige skudoffer har umiddelbart ingen relationer til bandemiljøet, forklarede politiet.

Efterlyser endnu ukendt gerningsmand

Efter skyderiet flygtede gerningsmanden ud af forretningen, og politiet ved ikke, hvor han for nuværende befinder sig. Derfor går Københavns Politi ud med en efterlysning.

»Han er 23-25 år, mørklødet, 185 centimeter høj, iført mørk jakke, mørk halsedisse med noget neongrønt, mørke bukser, sorte hansker med noget gult og mørke sko,« karakteriseres den formodede gerningsmand af politiinspektør Tommy Laursen fra Københavns Politi.

På pressemødet søndag oplyste politiet, at de ikke har nogen grund til at tro, at skyderiet på Frederiksberg skulle være banderelateret.

I løbet af december har en konflikt i bandemiljøet dannet ramme om flere skudepisoder i blandt andet Herlev, på Nørrebro og i Brøndby - men søndagens episode er i øjeblikket ikke kædet sammen med den blodige bandekonflikt mellem NNV-grupperingen og et svensk, kriminelt netværk.

sbl

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen