»Mistænkeligt dødsfald« er drab: Politiet anholder to i formodet opgør i misbrugsmiljøet

Personen, der blev fundet død i går i en lejlighed i Silkeborg, er identificeret. Der er tale om en 57-årig mand, der efter alt at dømme er dræbt - politiet har anholdt to personer - en mand og en kvinde.

Artiklens øverste billede
En 57-årig mand, der mandag blev fundet død i en lejlighed i Silkeborg, er blevet dræbt, konstaterer politiet tirsdag. To er anholdt, oplyser de. Foto: Øxenholt Foto.

Det taler Danmark om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

Midt- og Vestjyllands Politi mødte talstærkt op på Langelinie i Silkeborg efter fundet af en død person i en lejlighed.

Den indledende vurdering af dødsfaldet var, at det var »mistænkeligt« og i dag har politiet så kunnet konstatere, at der er tale om drab, og at offeret er en 57-årig mand.

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ud fra skaderne på liget kan politiet konstatere, at der er tale om et drab.

Politiet modtog omkring middagstid mandag en anmeldelse om fundet af den døde 57-årige i lejligheden fra en person, der havde været bekymret over, at den 57-årige ikke var mødt op til en aftale og derfor opsøgte ham på bopælen.

I løbet af aften og nat mandag har politiet foretaget to anholdelser i sagen - en 55-årig kvinde og en 62-årig mand - og begge er sigtet for drab. Politiet formoder, at der er tale om et opgør i misbrugsmiljøet, skriver de i pressemeddelelsen.

De to anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør tirsdag - men tidspunktet er endnu ikke fastlagt.

sbl

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen