Syv mænd fra bandemiljøet anholdt i København

National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) har tirsdag anholdt syv mænd fra bandemiljøet.

Artiklens øverste billede
Tirsdag har National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) anholdt syv mænd med relation til bandemiljøet i en sag om besiddelse af skydevåben. Arkivfoto.

Det taler Danmark om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

Tirsdag har National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) anholdt syv mænd med relation til bandemiljøet i en sag om besiddelse af skydevåben. De syv anholdte er alle danske statsborgere i alderen 20 til 24 år og tilknyttet en bandegruppering.

Det meddeler Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Anholdelserne er sket efter en »kort, men intensiv efterforskning« i et tæt samarbejde med de svenske myndigheder, skriver Københavns Politi. De anholdte har ifølge politiet været involveret i smugling og besiddelse af skydevåben.

Anholdelserne blev foretaget i Københav og foregik »udramatisk«.

I forbindelse med anholdelserne foretog Københavns Politi flere ransagninger.

»I efterforskningen har der været et meget tæt og effektivt samarbejde mellem svenske myndigheder og dansk politi, og vi kan i NSK med glæde konstatere, at det samarbejde og den konkrete efterforskning nu har ført til anholdelserne af de syv mænd,« siger vicepolitiinspektør Torben Henriksen fra National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) i pressemeddelelsen.

De syv anholdte mænd bliver onsdag fremstillet i grundlovsforhør i Københavns byret med krav om varetægtsfængsling.

Der venter nu et »omfattende efterforskningsarbejde« i sagen. Og det kan i den forbindelse ikke udelukkes, at politiet vil anholde og sigte yderligere personer, oplyser Københavns Politi.

Lokalavisen følger sagen …

af

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen