Betonklods placeret midt på vejen: Mindreårig sigtet for at bringe andres liv i fare

En ung mand under 18 år blev tirsdag anholdt i forbindelse med en sag om en betonklods, der i weekenden blev placeret midt på en vejbane i Faaborg-området.

Artiklens øverste billede
I løbet af de sidste par dage er flere bilister kørt galt på Sundvejen, der strækker sig langs Faaborg, fordi der ganske enkelt er blevet placeret vejbyggeri-udstyr midt på vejen. Arkivfoto: Rigspolitiet

Det taler Danmark om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

Noget tyder på, at alvorlige drengestreger har taget overhånd i Faaborg-området.

For i løbet af de sidste par dage er flere bilister nemlig kørt galt på Sundvejen, der strækker sig langs Faaborg, fordi der ganske enkelt er blevet placeret vejbyggeri-udstyr midt på vejbanen.

Det har Fyens.dk kunnet berette ad flere omgange den seneste tid.

I alt har mediet beskrevet tre episoder, hvor bilister er direkte kollideret eller har været nær ved at kollidere med betonklodser og kegler i aften- og nattetimerne.

Ved to af episoderne er der set flere unge mennesker tæt på gerningsstedet.

Onsdag bekræfter politikommissær ved Fyns Politi Rasmus Tyllesen så, at der tirsdag er foretaget en anholdelse i sagen.

»Der er tale om en ung mand under 18 år fra lokalområdet. Han er anholdt og sigtet for overtrædelse af Straffelovens paragraf 252, som handler om at sætte andres liv og førlighed i fare. Han nægter sig skyldig,« siger politikommissær Rasmus Tyllesen til Fyens.dk om den unge mand, der blev anholdt og afhørt tirsdag.

Sigtelsen sker i forbindelse med episode lørdag, hvor en familie kørte ind i en betonklods på Sundvejen.

»Om der skal rejses tiltale, bliver op til anklagemyndigheden at vurdere, og hvad kommunen vælger at foretage sig i den sag er så op til dem,« tilføjer Rasmus Tyllesen med henblik på de sociale myndigheder, som normalvis bliver involveret, når en mindreårig bliver sigtet for at overtræde loven.

Fyns Politi har ikke haft mulighed for at kommentere sagen overfor Lokalavisen onsdag eftermiddag.

af

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen