Bilist dræbt i ulykke med lastbil: Chauffør blev slynget ud af førerhuset

Onsdag aften mistede en mand fra Fyn livet i en trafikulykke med en lastbil på Fynske Motorvej nær Langeskov - en udenlandsk lastbilschauffør er uden for livsfare

Artiklens øverste billede
Først tidligt torsdag morgen var trafikken igen åbnet efter en voldsom ulykke, der kostede en mandlig bilist livet. Foto: Presse-fotos.dk.

Det taler Danmark om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

Onsdag aften mistede en mand fra Fyn livet, da han i sin bil blev ramt af en tungt læsset lastbil på Fynske Motorvej nær Langeskov.

Det skriver Ritzau ifølge TV2.

Vagtchef Sten Nyland fra Fyns Politi forklarer, at den mandlige bilist var alene i sin bil, der blev ramt af lastbilen, der var skredet ud, og som chaufføren forsøgte at rette op med resultatet, at den røg gennem autoværnet og ind i den modkørende bil.

»Lastbilen kom kørende i vestlig retning mod Jylland. Den kommer ud i nødsporet i højre side, og så trækker føreren den så hårdt mod venstre, at lastbilen vælter ind over autoværnet, hvor den rammer den modkørende bil frontalt,« siger vagtchefen til Ritzau ifølge TV2.

Lastbilchaufføren blev ved uheldet slynget ud af førerhuset og er i øjeblikket under behandling på Odense Universitetshospital.

»Han er indlagt og skulle være uden for livsfare. Vi har ikke haft mulighed for at tale med ham, men håber, at det kan ske torsdag,« siger vagtchefen.

Helt frem til tidlig morgen torsdag medførte ulykken en spærring af trafikken i begge retninger. Først kort efter kl. 05 torsdag morgen blev begge motorvejsspor genåbnet.

sbl

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen