Kørt på hospitalet: Politiet skyder 58-årig mand i lejlighed

Natten til fredag blev en 58-årig skudt mod af politiet ved en stor politiaktion i Aalborg i det nordjyske. Den skudramte er kørt til Aalborg Sygehus, men er uden for livsfare.

Artiklens øverste billede
Nordjyllands Politi var i flere timer torsdag aften og natten til fredag til stede ved en lejlighed i Aalborg, hvor de til sidst løsnede skud mod en formodet bevæbnet mand, der nu er kørt på hospitalet. Foto: Presse-fotos.dk.

Det taler Danmark om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

Opdateret kl. 11.00: Nordjyllands Politi oplyser, at den 58-årige er uden for livsfare og vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Aalborg kl. 12.00 fredag.

Natten til fredag udviklede sig dramatisk i den vestlige del af Aalborg, hvor politiet i flere timer var massivt til stede ved en lejlighed og i løbet af natten løsnede skud mod lejlighedens beboer.

Det skriver Nordjyllands Politi på Twitter.

Vagtchef fra Nordjyllands Politi, Torben Larsen, forklarer over for Ritzau ifølge TV2, at manden, de løsnede skud mod, er en 58-årig mand. Han er nu fragtet til hospitalet i Aalborg og er uden for livsfare, oplyser politiet.

Sagen bliver nu overdraget til Den Uafhængige Politiklagemyndighed.

Kort efter kl. 21 fik politiet anmeldelsen om, at en mand muligvis var bevæbnet, og derfor rykkede de talstærkt ud.

»Vi opfordrer beboerne i området til at holde sig inden døre og øvrige borgere om at holde sig væk fra området,« skrev politiet desuden på Twitter.

Kort efter halv to oplyste politiet så på det sociale medie, at der var løsnet skud mod manden i lejligheden.

Ifølge Nordjyske så berettede flere vidner, at de så en bevæbnet mand tage et gidsel og søge tilflugt i opgangen, mens nogle desuden hørte en person råbe: »Jeg skyder ham fucking i halsen, mand.«

Det afkræfter Vagtchef fra Nordjyllands Politi, Torben Larsen over for Ritzau.

»Det har der ikke været tale om. Manden var alene i lejligheden,« siger han.

sbl

Læs også

Del artiklen