Pædofilidømt mand overtrådte tilhold 11 gange: Nu skal han i fængsel igen

I dag blev en 60-årig mand tidligere dømt for pædofili sigtet for at overtræde et tilhold mod en 14-årig dreng adskillige gange. Han bliver nu varetægtsfængslet i fire uger.

Artiklens øverste billede

Det taler Danmark om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

I Hejninge vest for Slagelse har en 60-årig mand skabt utryghed gennem længere tid ved flere gange at tage kontakt til mindreårige drenge.

Senest en i dag 14-årig dreng, som manden tidligere er dømt for at have begået et seksuelt overgreb imod.

Nu er manden anholdt og ved retten i Næstved sigtet for at have overtrådt et polititilhold mod den 14-årige dreng hele 11 gange.

Det skriver TV2 ØST.

Dommeren forklarede blandt andet varetægtsfængslingen med, at der er begrundet mistanke for, at manden har overtrådt tilholdet.

Nægter sig skyldig

Manden er sigtet for på forskellige måder at prøve at komme i kontakt med drengen, som han tilbage i 2019 blev idømt ni måneders fængsel for at krænke seksuelt. Derudover sigter Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi også manden efter den nye lov om stalking.

Den 60-årige mand nægter sig skyldig i alle forhold.

Manden er blandt andet sigtet for at smide poser med slik, muslingeskaller og penge ind i haven til drengens hus og i et sommerhus, hvor drengen befandt sig.ksa

Læs også

Del artiklen