Syv personer bragede ind i ligusterhæk: To tilskadekomne

Natten til lørdag kolliderede hele syv personer i én personbil med en ligusterhæk. To er lettere tilskadekomne, mens føreren af bilen nu mistænkes for at have været påvirket under kørslen.

Artiklens øverste billede
Natten til lørdag kolliderede hele syv personer i én personbil med en ligusterhæk. To er lettere tilskadekomne, mens føreren af bilen nu mistænkes for at have været påvirket under kørslen. Foto: presse-fotos.dk

Det taler Danmark om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

Natten til lørdag klokken 03.14 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om et færdselsuheld ved Klattrup Bygade nær Smidstrup.

Da politiet og ambulancefolkene ankom til ulykkesstedet, kunne de konstatere, at en personbil i et vej-T var braget direkte ind i en ligusterhæk og derfor også endt halvvejs inde i en villahave – i stedet for at tage et skarpt sving.

Sydøstjyllands Politi formoder, at der befandt sig hele syv personer i bilen – politiet træf nemlig syv unge mennesker på stedet i nattens mulm og mørke.

To personer er lettere tilskadekomne, mens de resterende fem er sluppet uskadt fra ulykken.

Foto: presse-fotos.dk

Føreren af bilen, en 19-årig mand fra lokalområdet, mistænkes nu for at have været påvirket af alkohol under kørslen.

Sydøstjyllands Politi har derfor foretaget en blodprøve, som man i øjeblikket afventer en såkaldt promille-erklæring på.

Det melder vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi lørdag formiddag.

I modsætning til den 19-årige mand, der kørte bilen, var de seks andre alle under 18 år.

Foto: presse-fotos.dk

Foto: presse-fotos.dk

Læs også

Del artiklen