To kolonihavehuse i samme haveforening i flammer – nu undersøger politiet sagen

Lørdag morgen udbrød der brand i to kolonihavehuse i samme haveforening i Sønderborg. Det ene kolonihavehus er brændt ned til grunden. Nu skal Syd- og Sønderjyllands Politi undersøge omstændighederne nærmere.

Artiklens øverste billede
Tidligt lørdag morgen stod to kolonihavehuse i brand på Havdalsvej i Sønderborg. Foto: presse-fotos.dk

Det taler Danmark om lige nu. Modtag vores daglige nyhedsbreve for at blive opdateret på de væsentligste nyheder. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

Tidligt lørdag morgen stod to kolonihavehuse i brand på Havdalsvej i Sønderborg.

Det bekræfter Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 6.12 lørdag morgen og beredskabet ilede derefter til stedet.

»Vi bliver kaldt ud til stedet 6.12. Og da beredskabet ankommer til stedet, opdager man, at der er brand i to kolonihavehuse. Det ene kolonihavehus er helt udbrændt, mens der har været en mindre brand i det andet,« siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Bjørn Pedersen til Lokalavisen.

»Vi skal nu have undersøgt begge brandsteder for eventuelle spor, i forhold til om branden skulle være påsat. Men det er sjældent, at der ved et tilfælde går ild i to huse i samme haveforening på samme tid … Vi er i øjeblikket i gang med at undersøge forholdene og skal derfor have undersøgt stedet for at finde ud af, om der er tale om en påsat brand,« siger vagtchefen.

Ingen personer er dog kommet til skade, melder Bjørn Pedersen.

Den konkrete brandårsag skal nu fastlægges.

»Vi får brand-kyndige til at undersøge omstændighederne nærmere, når stedet tillader det, og det ikke længere er så varmt derude. Det bliver formentlig først på mandag,« slutter vagtchef Bjørn Pedersen.

Læs også

Del artiklen