Prins Joachim gifter sig lørdag den 24. maj med Marie Cavallier i Møgeltønder Kirke. Her er parret på balkonen på Amalienborg, da dronning Margrethe fyldte 68 år.

Prins Joachim gifter sig lørdag den 24. maj med Marie Cavallier i Møgeltønder Kirke. Her er parret på balkonen på Amalienborg, da dronning Margrethe fyldte 68 år.

Marie Cavallier om at genfinde kærligheden

Forholdet til prins Joachim var tæt på at gå i stykker på grund af "en meget aggressiv presse", fortæller Marie Cavallier i et tv-portræt søndag aften

INTERVIEW Marie Cavallier, der den 24. maj bliver gift med prins Joachim, fortæller i et tv-portræt søndag aften åbenhjertigt om den kritiske periode, deres forhold løb ind i, efter at de var blevet kærester i 2005.
I DR1 Dokumentaren "Prinsesse på vej" beretter Marie Cavallier om "en meget aggressiv pressebevågenhed", da forholdet blev opdaget ved en tilfældighed i sensommeren 2006. Det fik hende til at genoverveje forholdet til prins Joachim.

Med prins Joachims ord blev Marie "jaget vildt", efter at et privat foto, taget af en dansk turist, blev bragt på forsiden af et ugeblad.
"Hun blev simpelthen kastet for løverne og kunne ikke flygte. Hun opdagede lige pludselig, hvor langt pressen vil gå for at få en nyhed," siger Prins Joachim i tv-dokumentaren og taler om, at det på det tidspunkt "var katastrofalt for vores forhold".

Marie Cavallier: "Jeg var chokeret, for jeg var bare ærlig og venlig. De kom ind i min ejendom og ringede på døren om natten. Jeg var så skræmt, at jeg blev i lejligheden med skodderne nede af frygt for at blive filmet. Så jeg overvejede, om jeg ville kunne leve med den bevågenhed."
/ritzau/

Publiceret 18 May 2008 07:00