Putin gir' den som tigerjæger

Premierminister Putin har angiveligt skudt en tiger, der ville æde tv-folk.

Samtidig med at regeringslederne i EU er samlet for at beslutte, om der skal indføres sanktioner imod Rusland, efter at Rusland har anerkendt to udbryderrepublikker i Georgien, befinder premierminister Vladimir Putin sig i et vildtreservat, hvor han angiveligt har skudt en tiger med en bedøvelsespil.

Vladimir Putin er tidligere blevet vist for russerne som bombepilot, som judoekspert, machofisker og nu også som en skytte, der skyder tigre.

Russiske medier, der er kendt for at fremstille Ruslands tidligere præsident og nuværende premierminister som en helt, rapporterer, at Putin søndag skød en bedøvelsespil i en tiger, der slap fri under fotooptagelser i et vildtreservat i den russiske del af Det Fjerne Østen.


Kyssede tigeren farvel

Ifølge nyhedsbureauet Interfax gik det op for et tv-hold fra det statslige selskab Vesti, at en fem-årig tiger var løs, og så var det, at Putin greb ind.

Fotos, der er offentliggjort at det statslige nyhedsbureau RIA Novosti, viser Putin siddende ved siden af en sovende og bedøvet tiger, mens han holder sit skydevåben i hånden.

Putin kyssede tigeren og sagde farvel, skriver Interfax.
Premierministeren var i reservatet for at se, hvordan vildteksperter sporer og studerer tigre.
/ritzau/AFP

Premierministeren fastgør her en sateliit-sender på en Ussuri-tiger.

Premierministeren fastgør her en sateliit-sender på en Ussuri-tiger.

Publiceret 01 September 2008 14:31