Region Sjælland indgår IT-kontrakt med IBM

Region Sjælland har efter gennemførelse af EU-udbud indgået kontrakt med IBM om levering, og administrative funktioner

IT-KONTRAKT: Kontrakten, der har en samlet værdi på omkring 85 millioner kroner, løber over 4 år med mulighed for forlængelse.
Region Sjællands økonomidirektør Morten Koch:
- Projektet vil bidrage til en mere effektiv økonomisk styring af Region Sjælland. Det er endvidere en meget vigtig brik i den fortsatte udvikling og optimering af de administrative processer i hele regionen.
Løsningen tages i brug allerede i slutningen af indeværende år. Systemerne skal understøtte styringen af ressourcer og økonomi på Region Sjællands sygehuse, øvrige institutioner og de tværgående funktioner i Regionshuset. Systemerne forventes at være implementeret i hele regionen sommeren 2012.
Region Sjællands IT-direktør Michael Steen Hansen:
- Projektet er et af de vigtigste og største it projekter vi har i regionen den kommende periode. ERP projekter er altid vanskelige, men nødvendige – og i dette tilfælde også en vigtig brik i regionens ambitioner på området.


FAKTABOKS
?Region Sjælland får en sammenhængende løsning bestående af Oracles standard ERP-system samt KMD's OPUS.
?Oracles ERP-system skal understøtte styringen af økonomi, regnskab, indkøb og logistik og anvendes af mange udenlandske og danske virksomheder, herunder flere offentlige virksomheder og institutioner.
?KMD's OPUS skal understøtte styring af løn, personale og vagtplanlægning og benyttes til lønudbetaling et stort antal danske kommuner.

Publiceret 06 March 2011 11:30