Direktør Jan Lund Pedersen, ICS Roskilde A/S

Direktør Jan Lund Pedersen, ICS Roskilde A/S

Kendt ansigt i kølebranchen skifter navn

Klaus Krusaa Køleanlæg A/S, har pr. 1. marts 2011 skiftet navn til ICS Roskilde A/S.

NAVNENYT: Navneskiftet sker i forbindelse med, at de to kølevirksomheder Klaus Krusaa Køleanlæg A/S i Roskilde og Industrial Cooling Systems A/S i Vojens (ICS) har indgået en historisk samarbejdsaftale med en af verdens førende producenter af industrielle varmepumer, britiske Star Refrigeration.

Udvider forretningsområdet

De to virksomheder har fået eneforhandlingsretten i Danmark på Stars varmepumpe-koncept, NeatPump, der inden for branchen betegnes som varmepumpernes "Rolls Royce".
Med aftalen her udvider vi vores forretningsområde betragteligt til også at omfatte projektering, installation og servicering af de allerstørste industrielle køleanlæg og varmepumper?, fortæller Jan Lund Pedersen, direktør i ICS Roskilde A/S. Han har følgende kommentarer til navneskiftet:

”Vi er nu nået til et sted i virksomhedens udvikling, hvor vores oprindelige navn, Klaus Krusaa Køleanlæg, ikke længere er dækkende for det, vi beskæftiger os med. Samtidig kommer vi i fremtiden til at arbejde endnu tættere sammen med Industrial Coo

To virksomheder står stærkere end én
ICS Energy A/S er således det fælles navn, de to virksomheder markedsfører sig på, og som forventes at blive en stærk spiller på det danske marked for industrielle køle-, fryse- og varmepumpe-anlæg. Navneskiftet fra Klaus Krusaa Køleanlæg til ICS Roskilde A/S betyder samtidig en endnu bedre servicering af virksomhedens kunder, pointerer Jan Lund Pedersen. ?De får flere muligheder i forhold til vores produkter og løsninger, men også en hurtigere servicering, da vi hurtigt kan rykke ud fra både Sjælland og Jylland?, lyder hans afsluttende kommentar.

Publiceret 23 March 2011 16:00