Carsten Nissen ved det store udvalg af kontorstole, der kan ses og prøves i Inventarlands afdelinger. Konsulenterne tager gerne stole med ud på besøg hos kunderne, så funktionalitet og ergonomi kan vurderes i de rette omgivelser...

Carsten Nissen ved det store udvalg af kontorstole, der kan ses og prøves i Inventarlands afdelinger. Konsulenterne tager gerne stole med ud på besøg hos kunderne, så funktionalitet og ergonomi kan vurderes i de rette omgivelser...

Kontormøbler med fokus på ergonomi

Inventarland sætter en velindrettet og individulelt tilpasset arbejdsplads som første-prioritet

Af
Søren Dam

ERGONOMI: Lige så forskellige vi er som mennesker, lige så forskellige er vores kropsbygning, fortæller direktør og indehaver af Inventarland, Carsten Nissen. - Det kan have alvorlige, og i værste fald uoprettelige konsekvenser i form af skader eller smerte-gener for mennesker, der opholder sig mange timer dagligt ved deres arbejdsplads, hvis ikke arbejdspladsen er indrettet under hensyntagen til den enkelte medarbejders kropsbygning!
At skaffe kontormøbler, og specielt den daglige kontorstol og arbejdsbord, kræver omtanke, fortsætter han. - Personens længde og vægt skal kendes, men selv når man kender længde og vægt kan mennesker være forskelligt sammensat med benlængder o.s.v.
Mange gener i form af unødvendigt slid og skævheder i kroppen kan undgås, hvis man får den rette indretning og dimensionering af sin daglige arbejdsplads, pointerer han. - Og netop dette er baggrunden for at vi altid anbefaler vores kunder, at vores uddannede konsulenter kommer forbi hos dem, og får kigget på forholdene før den endelige beslutning om valg af stole, borde og indretning tages,

Tilfreds - eller byt!

Det er meget svært at "prøvesidde" en arbejdsplads i et show-room, fortsætter han. - Selvfølgelig prøver man allerede der at ramme så rigtigt man kan ud fra mål og arbejdsopgaver. Men det er jo først når møblerne er taget i anvendelse i dagligdagen, at det viser sig om valget af stol og bord nu også var det rigtige til hverdagen.
Vores kunder kan frit og kvit bytte kontormøblerne i op til 30 dage fra vores levering, så de i ro og fred i hverdagen kan få afprøvet, om valget nu også var et godt valg.
- Det giver kunden tryghed i købssituationen, og er nok den af vores serviceparametre, vore kunder sætter allerstørst pris på!

Carsten Nissen i det store showroom i Slagelse-afdelingen

Carsten Nissen i det store showroom i Slagelse-afdelingen

Hurtig levering og konkurrencedygtige priser

Den hurtige levering er ligeledes en meget værsat service af vores trofaste kundekreds, fortsætter Carsten Nissen.
Vi har et unikt samarbejde med 2 fragtfirmaer, der sikrer at vores møbler, (samlede eller usamlede), kommer hele og uskadte frem til kunden! - Det koster selvfølgelig mere, end hvis vi blot leverede møblerne gennem et alm. fragtfirma, men også på det område er vores overordnede politik at skabe tilfredse kunde.
Selv om vi udelukkende leverer kontormøbler af høj og professionel kvalitet, skal vi allígevel til enhver tid være konkurrencedygtige, også på prisparameteren, fortsætter Carsten Nissen.
At vi er det ses bl.a. af vores store netsalg, idet rigtig mange kunder benytter vores online-butik til bestilling af kontormøbler i denne netbutik, der naturligvis har døgnåbent.

Publiceret 25 March 2011 16:00