Fantastiske omgivelser, til unik kombination af øvelser i teambuilding, kommunikation eller blot hyggelige og sjove oplevelser sammen....

Fantastiske omgivelser, til unik kombination af øvelser i teambuilding, kommunikation eller blot hyggelige og sjove oplevelser sammen....

Laurentziuslund - et unikt kursuscenter

Her skaber naturen de dejligste rammer for kursusophold, dagsmøder og teambuilding

Af
Søren Dam

KURSUSCENTER: Midt på Sjælland, på herregården Skjoldnæsholms jorde, ligger Laurentziuslund, som en ekstraordinær idyllisk, firelænget stråtækt gård, hvis historie går helt tilbage i 1800-tallet. Kursusgården består udover hovedhuset af den gamle arbejderbolig ?Bækhuset?, og de 2 nyrenoverede bygninger er de eneste i området! Hvilket selvsagt kan være en stor fordel, når der kræves ro til fordybelse og koncentration, eller hvis der f.eks. skal fejres eftertrykkeligt!

Koncept

Stedet drives af 2 veluddannede og kompetente udendørsmænd, der begge har fagligheden i orden. Stedet drives som et usædvanligt smukt kursussted, og med en høj grad af selvbetjening. Man kan f.eks. vælge at lave maden selv, eller måske at få den bragt fra det nærliggende Skjoldnæsholm Hotel, man kan vælge selv at stå for borddækning, afrydning og kaffebrygning.

Stedet har 2 store udendørs træbadetønder, hvor den skønne badeoplevelse kan nydes med udsigt til den smukkeste natur..

Stedet har 2 store udendørs træbadetønder, hvor den skønne badeoplevelse kan nydes med udsigt til den smukkeste natur..

Faciliteter

Lokalerne er moderne indrettet med mødeudstyr som flipovers, projektor, whiteboard og trådløst internet, og indlæggene indendørs kan måske fordøjes med udsigt til græssende rådyr udenfor vinduerne.
Der kan overnattes på stedet, idet der er indrettet 10 værelser med plads til op til 23 overnattende gæster foruden plads på sovesal. Der findes endvidere mulighed for overnatning i store ?lavo-telte?, som giver en fantastisk fornemmelse for at overnatte under næsten åben himmel!
Under store samiske, tipi-formede teltduge er der gennem tiderne holdt mange ?stormøder? og festarrangementer – i uforglemmelige rammer!
Man kan også få en ægte vikingeoplevelse de 2 store udendørs træbadetønder, som hver kan rumme 8 – 10 personer, og hvor den skønne badeoplevelse kan nydes med udsigt til den smukkeste natur!

De store

De store "Tipi-telte" skaber en unik ramme og stemning omkring enhver begivenhed ....

Professionel teambuilding

Et ophold på Laurentziuslund kan fyldes med udendørsaktiviteter, eller disse kan udgøre dele af programmet måske for at skabe spændende pauser, eller måske for at understrege en pointe, skabe nyt sammenhold og nye relationer, bruges til fejring o.s.v.
De 2 indehavere Erik Bloch Gregersen og Claudio Hjorth kan tilbyde firmaer og organisationer en snart sagt hvilken som helst kombination af fysiske og mentale teambuildingsprocesser, kommunikationsøvelser, opgaver, udfordringer og dyster. Og de kan sikre, at erfaringerne evalueres og sættes ind i den rette sammenhæng, så læringen kan forankres og anvendes i en videre proces.

Publiceret 01 May 2011 12:00