De 2 indehavere af MM Sikring, Michael Petersen (forrest) og Martin Sørensen foran det nye domicil i Haarlev, som de glæder sig til at indvie den 6. maj, hvor der holdes åbent hus ml. Kl. 12.00 og 16.00...

De 2 indehavere af MM Sikring, Michael Petersen (forrest) og Martin Sørensen foran det nye domicil i Haarlev, som de glæder sig til at indvie den 6. maj, hvor der holdes åbent hus ml. Kl. 12.00 og 16.00...

MM Sikring i nye lokaler

Sund og stabil vækst i det unge firma med fører nu flytning til helt nyindrettede lokaler på Industrivej 12 i Hårlev

Af
Søren Dam

FLYTNING: Siden firmaets etablering for 10 år siden er udviklingen bare gået 1 vej: Fremad! MM Sikring blev de første par år kørt fra ejerne Martin Sørensens og Michael Petersens privatadresser, men flyttede i 2003 til Hovedgaden i Strøby, som nu også må give op for det stabilt ekspanderende firma.
Firmaet har fokus på løsninger til sikring mod indbrud, både ved hjælp af alarmering, men f.eks. og etablering af tågesikringsløsning samt videoovervågning nat/dag med dokumentation, og f.eks. online tilgang af kamerabilleder via internettet.
– Et andet, og stærkt ekspanderende område er adgangskontrolsystemer til firmaer og organisationer, som hurtigt, effektivt og prisbilligt erstatter nøgler med elektronisk adgangskontrol.  Løsninger, som vi også har erfaringer fra helt store organisationer og opgaver, herunder Røde Kors Flygtningecentre, fortæller de.

Ambitionerne

- Vores ambition har aldrig været at skulle have mange medarbejdere, men derimod at vores kunder altid kan have tillid til en løsning fra os, fortæller de 2 virksomhedsindehavere.
– Vores kunder skal føle sig trygge ved den sikringsløsning, der vælges til deres projekt! Hvilket igen stiller krav til os om god kommunikation, den rigtige tekniske løsning på baggrund af kundens specifikke udfordring, samt en efterfølgende problemfri drift!
- Det handler mest af alt om tillid – og det er netop tillid der kendetegner vores forhold til vores kunder! Vores firmavækst, som i dag betyder at vi er 6 teknikere tilknyttet MM Sikring, er stort set alene sket ved anbefaling fra den ene kunde til den anden, og det er for os at se det allerbedste bevis på, at kunderne er trygge ved os og vores løsninger! – En strategi, der ikke ændres på, uanset hvor mange vi bli?r, fastslår de.

De nye lokaliteter

- Vi får i vores nye domicil, som i alt rummer ca. 450 kvm., opfyldt drømmene om en række faciliteter, som vi længe har savnet, fortsætter de. - Bl.a. ønsket om bedre forhold for vores teknikere, hvor vi her får stærkt forbedrede værksteds- og lagerforhold.
- Et andet dybt ønske, som opfyldes her er, at vi får et demolokale. – Her kan vi langt bedre vise og demonstrere et større og dybere udvalg af udstyr vedr. de sikringsløsninger, som vi sammensætter et færdigt løsningsforslag til kunden ud fra. – For det er vigtigt for os, at vores kunder kender til viften af muligheder, før det endelige valg træffes, og det vil vi langt bedre kunne demonstrere i vores nye omgivelser!
Også vores kontor- og personalefaciliteter får et stort og tiltrængt løft, så det er på alle vitale områder, vi får bedre faciliteter, smiler de.
Martin Sørensen og Michael Petersen glæder sig til at vise det flotte resultat af flere måneders hårdt slid frem ved firmareceptionen den 6. maj, hvor der er ?Åbent Hus? for forretningsforbindelser og venner af huset kl. 12.00 – 16.00.

Publiceret 01 May 2011 17:00