Major P.S. Thuesen fra Gardehusarregimentet byder Registration Denmark v/ direktør Susanne Fryland (i hvid skjorte med blåt tørklæde) velkommen til Slagelse

Major P.S. Thuesen fra Gardehusarregimentet byder Registration Denmark v/ direktør Susanne Fryland (i hvid skjorte med blåt tørklæde) velkommen til Slagelse

Registration Denmark – et ressourcecenter i vækst

Flot udvikling medførte behov for mere plads, og virksomheden er netop rykket til nye lokaler i Slotsgade 25 i Slagelse

Af
Søren Dam

RESSOURCECENTER: Registration Denmark er en moderne og solid virksomhed i rivende udvikling.
En virksomhed, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og en virksomhed med mange tætte samarbejdspartnere.
Virksomheden startede i Slagelse den 1. november 2009 med 8 medarbejdere. I dag – halvandet år senere - har firmaet 21 ansatte, som beskæftiger sig med en lang række opgaver, herunder registrering, telemarketing, handelsagentur, regnskab, ledelse samt hjælp til at søge midler fra legater og fonde mm.

Idéen

- Mange firmaer har store og små opgaver, som er tidskrævende, uoverskuelige eller som bare ikke bliver lavet og som er en belastning for det enkelte firma, fortæller vicedirektør Pia Ekberg.
- Mange gode idéer bliver aldrig ført ud i livet, da der ikke er den fornødne tid til at videreudvikle. - Vi står klar med alle de ressourcer, der skal til for at gøre idé til virkelighed.
Vi har mulighed for at hjælpe firmaer med sådanne opgaver så de slipper af med en klods om benet eller får muligheden for at vækste uden at satse alting – og ud fra devisen: Vores kunder betaler kun for det arbejde, vi lykkes med!
Den vækst, som vi har oplevet og realiseret på kort tid, viser med al tydelighed, at mange har brug for den hjælp, vi kan tilbyde, da det frigiver ressourcer i kundens eget firma, slutter hun.
Du kan se mere om firmaet på www.registrationdenmark.com, og firmaet kan kontaktes på tlf. 72 48 42 00.

Publiceret 04 May 2011 12:00