Dan Olsen og Morten Iversen foran det helt nyindrettede værksted på Langebjergvænget 19 i Roskilde...

Dan Olsen og Morten Iversen foran det helt nyindrettede værksted på Langebjergvænget 19 i Roskilde...

Værksted i Roskilde med fokus på varebiler

DM Autoteknik har de perfekte faciliteter til varevognsservice i nyindrettede lokaler

Af
Søren Dam

AUTOTEKNIK: Fra starten af april har DM Autoteknik holdt til i helt nyindrettede lokaler på Langebjergvænget 19 C i Roskildes østlige udkant. Firmaet blev dannet i oktober måned 2009 af de 2 mekanikere Dan Olsen og Morten Iversen. – Vi tog chancen for at starte selvstændigt, og har ikke fortrudt det et sekund, fortæller de.
Selv om vi startede op midt under finanskrisens hærgen, har der været masser af kunder, fortsætter de! – Krisen gjorde, at vi passer bedre på de ting vi har, og mange virksomheder har valgt at udskyde investeringen i ny varevogn, og i stedet for at satse på at køre længere i den eksisterende vognpark.
- Vi har ikke haft en ledig lift siden opstarten, så det har været en rigtig god oplevelse. - Til gengæld oplevede vi på vores første adresse at have for få lifte, ligesom placeringen af liftene i forhold til porte gjorde, at vi brugte for meget tid på at skubbe rundt på biler for at kunne komme ind og ud med andre biler.

Fine faciliteter

- Derfor er vi utroligt glade for de fine faciliteter vi har fået herude, hvor vi også har kunnet indrette en særlig liftplads til varevogne, også de høje af slagsen.
Derudover er mandskabs- og kundefaciliteterne langt bedre, så på alle måder har både kunderne og vi selv lynhurtigt fundet os perfekt til rette i de nye omgivelser.
Vi udfører alle opgaver inden for autoservice og reparation af biler op til 3.500 kg. - Vi har udstyr så vi kan udlæse fejl på vores avancerede tester fra alle bilmærker. Vores lave priser og gode kommunikation med kunderne, sammenholdt med vores professionelle service og kvalitet gør, at kunderne både kommer fra nærområdet og langtvejs fra, for at få serviceret deres bil her, slutter de.
Kontakt
DM Autoteknik har til huse på Langebjergvænget 19 C i Roskilde, og kan kontaktes på telefon 46 76 02 77. Du kan se mere om firmaet på www.dmautoteknik.dk.

Publiceret 09 May 2011 12:00