Bogen

Bogen "Glade chefer"

Glade chefer springer ud i ny bog

Langt om længe! Med “Glade Chefer” er der nu sat ord på og lagt vægt bag et tiltrængt opgør med sur og destruktiv ledelse

Af
Søren Dam

Torsdag d. 5. maj 2011 udkom bogen 'Glade Chefer' af Iver R. Tarp og Trine Wiese. I bogen tager topchefer fra hver deres hjørne af dansk erhvervsliv bladet fra munden og sætter ord på, at glade chefer med empati og godt humør er en af de helt afgørende ingredienser i opskriften på, hvad der får en virksomhed til at blomstre og udvikle sig.
-Glade Chefer er et fantastisk initiativ. Et tiltrængt initiativ! skriver Maarten van England, topchef i ISS Facility Services A/S, i forordet til Glade Chefer.
-Det er sådan en dejlig bog fuld af gode ideer til, hvad man kan gøre, lige til at blive glad i låget af, siger Mette Block, foredragsholder, ledelsesinspirator og eks-verdensmester i roning efter at have læst bogen.
-Jeg elsker, at disse chefer HANDLER! De handler sig ind i bedre tider, handler sig til bedre arbejdsmiljø, glade kolleger, medarbejdere, bedre humør og lysere sind. I freaking LOVE IT! fortsætter Mette Block.
I bogen fortæller blandt andre Pernille Aamund om glad ledelse: -Sandsynligheden for, at noget lykkes, er alt andet lige ti gange så stor, hvis du møder folk med varme, hvis du anerkender dem for det, de bidrager med, og hvis du lytter positivt på, hvad de har at sige.
I bogen får du:
- Svar på, hvor arbejdsglæden begynder.
- Et bud på den ultimative cheftest.
- Input til at tage barske beslutninger med ro i maven.
- Værktøjer, idéer og inspiration til et glad liv som chef - til glæde for medarbejder, kollegaer og familie.

Det er Iver R. Tarp, administrerende direktør i Skadeservice Danmark A/S, der har taget initiativ til Glade Chefer. Forfatter og erhvervsjournalist Trine Wiese står for den journalistiske bearbejdelse. Fotograf Rumle Skafte står bag bogens flotte billeder.

Læs Glade Chefer, og lad dig inspirere til et gladere liv!

Publiceret 11 May 2011 12:00