Direktør Keld Olsen, Hotel Niels Juel i Køge, i de dejlige rammer for møder og konferencer...

Direktør Keld Olsen, Hotel Niels Juel i Køge, i de dejlige rammer for møder og konferencer...

Hotel Niels Juel – Konferencested med fleksibilitet og god service!

Personlig service og gode faciliteter kendetegner det centralt beliggende hotel i Køge

Af
Søren Dam

- Jeg mødte nogle kunder i en helt anden sammenhæng i Hovedstadsområdet forleden. - Kunder, som jævnligt kommer og holder salgsmøder- og firmakonferencer hos os, fortæller direktør for Hotel Niels Juel i Køge, Keld Olsen.
- De kom helt uopfordret hen til mig, og sagde, at de ganske enkelt er faste kunder hos os på grund af den personlige service, og at tingene er så fleksible, og fordi de aldrig oplever det besværligt eller svært at få tilpasset "rammerne" til deres arrangementer undervejs i forløbet!
- Den grundlæggende service og fleksible indstilling hos vores medarbejdere er grunden til at de kommer flere gange årligt hos os, for at holde sine arrangementer.
- Det er da altid dejligt at blive konfronteret med den slags historier, siger han, fordi det bekræfter os i vores fokus, og at vi lykkes med det vi gerne vil og arbejder hårdt på at nå hver eneste dag, fastslår han.

Stedet

Rammen er jo et hotel med plads til 70 – 80 personer på de 51 dobbeltværelser, som hotellet rummer, fortæller han videre. – Det betyder og også, at vi kan have konferencer eller møder med på mod 100 overnattende gæster.
- Vores beliggenhed, centralt i Køge, nem adgang til Kjøge Mini By, Torvet, en aktiv havn, gobelinsalen på KØS mm gør, at der er masser af muligheder for god adspredelse i løbet af nogle konferencedage. Det synes vi er et kæmpe-plus ved vores beliggenhed midt i Køge.
- Ligeledes er vores Turistkontor på Torvet ofte behjælpelige med at arrangere spændende byvandringer og lignende, så gæsterne kan få lidt af køges spændende historie med sig hjem.
- Kommunens borgmester er altid rigtig flink til at komme og byde velkommen til udenlandske grupper. – En lille, men vigtig detalje, der er med at markedsføre Køge positivt langt ude i verden, fastslår han.
Endelig har vi en prisstruktur, der gør os særdeles konkurrencedygtige, i forhold til de store konferencecentre.
Du kan se mere om stedet på www.hotelnielsjuel.dk, og stedet kan kontaktes på tlf. 56 63 18 00.

Publiceret 13 May 2011 11:00