Direktøren for Køge Handelsskole Tim Christensen holder her megafonen for skolens formand Ole Hoier

Direktøren for Køge Handelsskole Tim Christensen holder her megafonen for skolens formand Ole Hoier

Et lille skridt videre i en stor, visionær plan...

Rejsegilde på Campus Køge, der skal sikre området fortsat tilflytning og vækst

Af
Søren Dam

Mandag den 2. maj om eftermiddagen var der rejsegilde for Køge Handelsskoles nye bygning – det første store synlige skridt på vej mod et stort Campus Køge.
Der var opstillet både pølsevogn og fadølsanlæg fra Braunstein, begge dele populære blandt de mange byggepladsarbejdere og andre fremmødte gæster, der alle hyggede sig i solen og fik en guidet rundtur i den nye 4 etagers bygning.
Den opmærksomme læser vil måske bemærke, at der på dagen kun var to færdige etagedæk på byggeriet. Et faktum ledende arkitekt Per Winge fra Witraz også påpegede med et glimt i øjet, idet han afslørede, at rejsegildedatoen var fastholdt på den 2. maj, idet den var indskrevet i planen fra start af! - Vi havde ikke forudset en så tidlig og hård vinter, derfor blev byggeriet nogle uger forsinket. - Men den tabte byggetid er ved at blive indhentet nu, sagde han blandt andet.
Blandt de øvrige talere var Køges borgmester Thomas Kielgast, entreprenør Dyrlund Sørensen, skolens bestyrelsesformand Ole Hoier og handelsskolens direktør Tim Christensen.
Der blev fra talerstolen uddelt mange roser for byggepladsfolkets dedikerede indsats. Borgmesteren fremhævede også det vigtige i, at Køge med det nye Campus markerer sig som uddannelsesby, og sikrer området tilflytning og vækst.
Den store indvielse for alle ansatte og studerende fejres efter sommerferien, når de nye bygninger står indflytningsklar.

Publiceret 14 May 2011 10:30