En konsulent i et supermarked i gang med udskiftning til de nye, smarte elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies....

En konsulent i et supermarked i gang med udskiftning til de nye, smarte elektroniske hyldeforkanter fra Delfi Technologies....

Stort skridt for den elektroniske hyldeforkant

Delfis partner i Norge har indgået en 2-årig samarbejdsaftale om levering af Breece System til COOP i Norge

Af
Søren Dam

Delfis partner i Norge, Lindbak Retail Systems AS, har indgået en 2-årig samarbejdsaftale med COOP i Norge om levering af Delfis Breece System til kædens butikker.
Breece løsningen består af elektroniske hyldeforkanter og innovative software-moduler til design og kontrol af disse. Løsningen er med til at effektivisere butiksdriften og sikre overensstemmelse mellem prisangivelsen på de elektroniske hyldeforkanter og kasselinien. Samtidig kan COOP butikkerne bruge sine eksisterende It-systemer til at hente og derefter opdatere de elektroniske hyldeforkanter med aktuelle markedsføringsinformationer. Samarbejdsaftalen har en anslået værdi på 20 millioner norske kroner.
En af de største fordele ved Breece løsningen er, at hele installations- og opstartsforløbet kan foregå mens en butik opretholder sin daglige drift og samtidig betjener sine kunder. Implementeringen tager kun en enkelt dag og kræver ingen ombygning af butikken, hvorimod andre systemer kræver at bu¬tikken lukker ned i op til flere uger mens installation og ombygning af butikken finder sted. Det er en centraliseret løsning, som giver butikker mulighed for at integrere pris- og produktinformationer på de elektroniske hyldeforkanter med data fra butikkens eksisterende it-systemer.
Dialogen med COOP foregår gennem Delfis partner, Lindbak i Norge, som håndterer levering, installation og support på Breece løsningen til norske butikker. Breece løsningen er fuldgrafisk, hvilket betyder at COOP kan kombinere alt fra varetekst og billeder til stregkoder og logoer på de elektroniske hyldeforkanter. Med de fuldgrafiske elektroniske hyldeforkanter kan COOP styre hele butikken. Det sparer butikspersonalet for al den tid, der bruges på manuel udskifting af de traditionelle hyldeforkanter af papir. På den måde får man mere tid til salg og kundepleje, som i sidste ende er med til at forbedre butikkens resultat. Konceptet med Breece System bygger på en trådløs teknologi. Derfor bliver forstyrrelser i butikken minimal - hele systemet kan integreres hurtigt og simpelt, og alle elektroniske hyldeforkanter (epops) kan opdateres på én og samme tid, uden at påvirke den eksisterende infrastruktur.

Publiceret 14 May 2011 08:00