Fotodokumentation af byggeprojekter (Foto: Erhvervsfoto Danmark)

Fotodokumentation af byggeprojekter (Foto: Erhvervsfoto Danmark)

Fotodokumentation af byggeprojekter

Af
Af Rebekka Knudsen

Byggeprojekter skal dokumenteres. Flere og flere danske entreprenører vil have fotodokumentation på deres byggeprojekter - enten til at vise kunder fremgangen i projektet, eller til brug for at skaffe fremtidige ordrer. Og det er her, at Erhvervsfoto Danmark kommer ind i billedet. Erhvervsfoto Danmark er en nichevirksomhed, som har specialiseret sig i at dokumentere byggeprojekter med fotos og videoer.
- Byggebranchen er gået fra at være en håndværksbranche til at være en vidensindustri, som i høj grad skal markedsføre sig på unik viden og særlige spidskompetencer. Det sker i en stigende konkurrence, og markedets aktører er meget bevidste om, at de skal benytte igangværende projekter til at skabe nye ordrer. Det handler om at brande sig gennem sine projekter, siger fotograf Ulrik M. Eriksen. Han har udført opgaver for kommuner, ministerier og en lang række entreprenør virksomheder bl.a. DONG.
Ulrik M. Eriksen har en baggrund som maskintekniker og projektleder, og dette - kombineret med hans interesse for fotografi, giver ham de kompetencer, som er nødvendige for at forstå hvad der skal dokumenteres, og hvordan.

Publiceret 27 May 2011 12:00